We hebben heel veel vraag naar transportmogelijkheden tot 2500 kg. Zoveel zelfs dat we besloten hebben naast ons huidige BE-Combi voertuig een nieuwe BE-Combi bij te kopen. Vanmorgen zijn de handtekeningen gezet waarmee het voertuig in productie genomen wordt. De levering zal plaats vinden medio mei 2019. De Renault Master trekker zal geleverd worden door Bluekens Truck en Bus in Roosendaal. De oplegger met een Citybox laadbak voorzien van een 1000 kg. laadklep en een schuifzeil aan één zijde, wordt door BE-Combi uit Vuren opgebouwd. Dit voertuig mag bestuurd worden met een BE rijbewijs waarbij we tot 2500 kg. goederen mogen vervoeren. De positieve ervaringen met ons eerste BE-combi voertuig hebben ons doen besluiten nu een tweede bij te kopen waarmee we in de groeiende vraag proberen te voorzien. Onze zeer gewaarde klanten moeten dus nog even geduld hebben maar daarna kunnen we ze zeker nog beter van dienst zijn met de mogelijkheden dat het nieuwe voertuig biedt. Graag nog even geduld dus.

2018 10 18 007

Op feestelijke wijze hebben Frans en Rina op 25 mei 2018 hun bedrijfsunit van Infra Koeriers geopend. Infra Koeriers is naast Bergen op Zoom nu ook gevestigd in Tholen. Het Bedrijvencentrum Tholen heeft kleinschalige bedrijfsunits voor ondernemers laten bouwen. Van een lege bedrijfshal is een fraaie stallingsruimte gemaakt voor de auto’s, een kantine om even te kunnen pauzeren en een kantoor van waaruit de ritten ingepland en verwerkt gaan worden. Infra Koeriers is 8 jaar geleden begonnen in Lepelstraat (gemeente Bergen op Zoom) en nu dus ook gevestigd in Tholen. “We hadden behoefte aan meer ruimte waar we de auto’s kunnen stallen een kantoorruimte waar we zakelijke relaties kunnen ontvangen en een kantine voor de mensen die dagelijks voor ons rijden . Hier in Tholen hebben we dat gevonden in een heel mooi nieuw pand. We zijn er ontzettend blij mee en kunnen hier voorlopig weer vooruit”, legt Frans uit.

 

IMG 1900IMG 1906

Opening vestiging Tholen 25 mei 2018.

uitnodiging

image001

Afgelopen week hebben we bij de notaris de overdracht getekend van een spik splinter nieuwe bedrijfsunit aan de Curieweg in Tholen.

Afgelopen week hebben we onze 3e Peugeot Partner in gebruik genomen.

Infra Koerier is ook dit jaar weer de hoofdsponsor van het Open Zomer Tennistoernooi. 

Vanaf vandaag kunnen onze klanten gebruik maken van onze nieuwe website.