INFRAAGRO

Na meer dan 25 jaar actief geweest te zijn in de koerierswereld waarvan 20 jaar met eigen koeriersbedrijven, delen wij u mee dat we de leiding van onze bedrijven per 1 januari 2021 gaan overdragen aan Corné van Oeveren en Jan-Willem van der Voorden.

We vinden het belangrijk en voelen ons naar u verplicht om deze overgang zonder problemen voor u plaats te laten vinden. Met Corné en Jan-Willem menen we een uiterst geschikte partij te hebben gevonden om onze bedrijven door hen voort te laten zetten. Voor u verandert er niets. De naam Infra Koeriers & Agro Koeriers verandert niet, het telefoonnummer en de e-mailadressen blijven gelijk. De thuisbasis, de bekende auto’s met de puzzelstukjes en het personeel blijft in Tholen, zelfs de tarieven wijzigen door de overname niet (uitgezonderd een inflatiecorrectie) en ook het bankrekeningnummer blijft gelijk. U hoeft dus niets in uw administratie aan te passen.

We bedanken u voor het vertrouwen dat wij in de afgelopen jaren van u hebben mogen ontvangen. Met veel plezier en enthousiasme hebben we voor u de werkzaamheden uitgevoerd. Nogmaals onze hartelijke dank en succes met al uw activiteiten.

Frans en Rina van der Graaf

Infra Koeriers & Agro Koeriers

Zuidwest

Beste klant, leverancier of relatie van Infra Koeriers & Agro Koeriers,

De transportwereld is volop in beweging onder andere door schaalvergroting, rekeningrijden, grenscontroles, strengere milieueisen, opleidingen en niet te vergeten personeelstekorten.

Allemaal grote en lastige vraagstukken om als kleine onderneming invulling aan te geven. Met de overname door ZUIDWEST Logistiek kan Infra Koeriers & Agro Koeriers hier beter op inspelen en pieken in de transportaanvragen, speciale wensen voor grotere-, meer-, gekoelde- en andere transportvormen beter opvangen. ZUIDWEST Logistiek opereert vanuit vestigingen in Goes, Terneuzen, Zwolle en daar komt Tholen dus bij.

Vanaf januari zijn er voor u dus nog meer mogelijkheden. De werkwijze van Infra Koeriers & Agro Koeriers willen we handhaven of waar mogelijk, zelfs verbeteren. Daarom blijven de naam en de voertuigen in het straatbeeld behouden. Samen met u bouwen we graag verder aan een onderneming waar u op kunt vertrouwen, “Als morgen bezorgen te laat is!”. We zien er naar uit om voor u te mogen werken. Aarzel niet, wij kunnen u altijd van dienst zijn.

Corné van Oeveren en Jan-Willem van der Voorden

ZUIDWEST Logistiek

 

TANKEN ZW

In 2015 startte Infra Koeriers en ZUIDWEST Logistiek al een samenwerking. Mooi te zien tijdens een gezamenlijke nachtelijke rit met twee bussen vanuit Duitsland.

Samen werken  –  Samen tanken.

Mocht u naar aanleiding van het bericht vragen hebben, bel of mail ons gerust. We geven u graag uitleg.

Tholen – Goes,

14 december 2020.

 

Het nieuwste model van de Renault Master mochten wij vandaag in ontvangst nemen bij Bluekens Truck en Bus in Roosendaal. Met de aflevering van deze auto hebben wij de beschikking over een bestelbus die aan de hoogste emissie-eisen van deze tijd voldoet. 

De achteruitrijcamera's en dodehoekindicatie dragen bij aan een veiliger weggebruik. De airco, cruisecontrol, ruime opbergvakken in de cabine en een schrijfplateau naast de bestuurdersstoel dragen bij aan meer comfort en een prettigere werkomgeving.

De bestelbus gaat ingezet worden voor Infra Koeriers en Agro Koeriers.

2020 03 09 001

Vandaag voor Infra Koeriers / Agro Koeriers het contract getekend voor de levering van een nieuwe Renault Master Red Edition bus bij Bluekens Truck en Bus in Roosendaal. We liggen goed op schema met de jaarlijkse vervanging van een voertuig. Het nieuwe model van de Master heeft met de gerestylde neus een robuuster uiterlijk gekregen en de cockpit is in een nieuw jasje gestoken met sierlijke chromen accenten. Medio maart kunnen we met onze nieuwe aanwinst, wederom voorzien van een BÄR Vanlift, de weg op.

nieuwe renault bus

Infra Koeriers heeft het vertrouwen van Koninklijke Gazelle. Vandaag zijn we namelijk geselecteerd door Koninklijke Gazelle in Dieren om voor hen in speciale gevallen fietsen te vervoeren. We zijn er blij mee dat voor een kwalitatief hoogstaand product als een Gazelle fiets, een koeriersbedrijf ingeschakeld wordt met een hoogstaand serviceniveau. Graag bedanken we Koninklijke Gazelle voor het vertrouwen in Infra Koeriers en rekenen op een prettige samenwerking, “Als morgen bezorgen te laat is!”.

Gazelle

We hebben een maandje proefgedraaid met ons nieuwe BE-Combi voertuig. We kunnen stellen dat we zeer tevreden zijn. De auto bestaat uit een Renault Master chassis geleverd door Bluekens Truck en Bus in Roosendaal. BE-Combi in Vuren is de fabrikant van het BE-Combi Chassis. Bunk Carrosseriebouw in Barendrecht heeft de Citybox opbouw gemonteerd. Het ontwerp voor de belettering komt uit de pen van 02-09 Design uit Roosendaal. Het aanbrengen van de belettering is een project van Verholen eveneens uit Roosendaal. Niet zomaar even een autootje dus maar een kleine vrachtauto met een laadvermogen tot 2500 kg. en plaats voor 10 europallets. Opvallend is de vermelding van onze bedrijfsnamen. Op de ene kant staat Infra Koeriers, aan de andere kant staat Agro Koeriers vermeld. De puzzelstukjes in ons logo zijn iets gekanteld waardoor er een dynamischer logo ontstaat, passend bij onze activiteiten. Bijzonder aan het voertuig is het schuifzeil aan één zijde van de auto zodat we goederen en machines tot 5 meter lengte met een heftruck via de zijkant van de auto kunnen laden. Verder heeft onze nieuwste aanwinst een laadlift tot 1000 kg, een achteruitrij camera en airco in de cabine, iets dat we bij ons andere BE-combi voertuig helaas niet hebben. Onze 6e auto gaat ingezet worden voor de algemene koerierswerkzaamheden van Infra Koeriers en voor het specifiek op de agrarische sector gerichte Agro Koeriers. Met onze standplaatsen Bergen op Zoom en Tholen kunnen we snel in West-Brabant en Zeeland transporthulp bieden. Niet voor niets staat er ook op de auto “Als morgen bezorgen te laat is!” vermeld.

2019 04 20 0022019 04 20 003

We hebben heel veel vraag naar transportmogelijkheden tot 2500 kg. Zoveel zelfs dat we besloten hebben naast ons huidige BE-Combi voertuig een nieuwe BE-Combi bij te kopen. Vanmorgen zijn de handtekeningen gezet waarmee het voertuig in productie genomen wordt. De levering zal plaats vinden medio mei 2019. De Renault Master trekker zal geleverd worden door Bluekens Truck en Bus in Roosendaal. De oplegger met een Citybox laadbak voorzien van een 1000 kg. laadklep en een schuifzeil aan één zijde, wordt door BE-Combi uit Vuren opgebouwd. Dit voertuig mag bestuurd worden met een BE rijbewijs waarbij we tot 2500 kg. goederen mogen vervoeren. De positieve ervaringen met ons eerste BE-combi voertuig hebben ons doen besluiten nu een tweede bij te kopen waarmee we in de groeiende vraag proberen te voorzien. Onze zeer gewaarde klanten moeten dus nog even geduld hebben maar daarna kunnen we ze zeker nog beter van dienst zijn met de mogelijkheden dat het nieuwe voertuig biedt. Graag nog even geduld dus.

2018 10 18 007

Op feestelijke wijze hebben Frans en Rina op 25 mei 2018 hun bedrijfsunit van Infra Koeriers geopend. Infra Koeriers is naast Bergen op Zoom nu ook gevestigd in Tholen. Het Bedrijvencentrum Tholen heeft kleinschalige bedrijfsunits voor ondernemers laten bouwen. Van een lege bedrijfshal is een fraaie stallingsruimte gemaakt voor de auto’s, een kantine om even te kunnen pauzeren en een kantoor van waaruit de ritten ingepland en verwerkt gaan worden. Infra Koeriers is 8 jaar geleden begonnen in Lepelstraat (gemeente Bergen op Zoom) en nu dus ook gevestigd in Tholen. “We hadden behoefte aan meer ruimte waar we de auto’s kunnen stallen een kantoorruimte waar we zakelijke relaties kunnen ontvangen en een kantine voor de mensen die dagelijks voor ons rijden . Hier in Tholen hebben we dat gevonden in een heel mooi nieuw pand. We zijn er ontzettend blij mee en kunnen hier voorlopig weer vooruit”, legt Frans uit.

 

IMG 1900IMG 1906

Opening vestiging Tholen 25 mei 2018.

uitnodiging

image001

Afgelopen week hebben we bij de notaris de overdracht getekend van een spik splinter nieuwe bedrijfsunit aan de Curieweg in Tholen.

Afgelopen week hebben we onze 3e Peugeot Partner in gebruik genomen.

Infra Koerier is ook dit jaar weer de hoofdsponsor van het Open Zomer Tennistoernooi. 

Vanaf vandaag kunnen onze klanten gebruik maken van onze nieuwe website.