Afgelopen week hebben we bij de notaris de overdracht getekend van een spik splinter nieuwe bedrijfsunit aan de Curieweg in Tholen.

Een gestage groei van Infra Koeriers en Agro Koerier en de behoefte aan stallingsruimte voor onze voertuigen heeft ons doen besluiten bij het Bedrijvencentrum Tholen aan te kloppen voor de aankoop van een bedrijfsunit.

In gebouw 1 was er nog slechts één unit beschikbaar. In goed een maand hebben we het gehele traject doorlopen van bezichtiging, het tekenen van een voorlopig koopcontract, overleggen met de verkopers, regelen van de financiering tot het bezoek aan de notaris voor de benodigde handtekeningen.

De unit heeft een afmeting van ca. 19 x 11 mtr. en is 6,5 mtr. hoog. Door grote ramen aan de voorzijde van het pand en een lichtstraat in het dak is er veel lichtinval. Naast een meterkast en een toilet is het verder een ruime, lege loods. De mogelijkheid om een kantoor te realiseren is aanwezig en kan naar eigen inzicht ingevuld worden. De unit heeft een grote laad-losdeur van 4.00 x 4,50 mtr. en is voor grote vrachtauto’s gemakkelijk toegankelijk. Voor de deur zijn 3 eigen parkeerplaatsen aangelegd.

Voorlopig blijft ons kantoor en postadres gewoon in Lepelstraat.

2017 08 03 001