INFRAAGRO

Na meer dan 25 jaar actief geweest te zijn in de koerierswereld waarvan 20 jaar met eigen koeriersbedrijven, delen wij u mee dat we de leiding van onze bedrijven per 1 januari 2021 gaan overdragen aan Corné van Oeveren en Jan-Willem van der Voorden.

We vinden het belangrijk en voelen ons naar u verplicht om deze overgang zonder problemen voor u plaats te laten vinden. Met Corné en Jan-Willem menen we een uiterst geschikte partij te hebben gevonden om onze bedrijven door hen voort te laten zetten. Voor u verandert er niets. De naam Infra Koeriers & Agro Koeriers verandert niet, het telefoonnummer en de e-mailadressen blijven gelijk. De thuisbasis, de bekende auto’s met de puzzelstukjes en het personeel blijft in Tholen, zelfs de tarieven wijzigen door de overname niet (uitgezonderd een inflatiecorrectie) en ook het bankrekeningnummer blijft gelijk. U hoeft dus niets in uw administratie aan te passen.

We bedanken u voor het vertrouwen dat wij in de afgelopen jaren van u hebben mogen ontvangen. Met veel plezier en enthousiasme hebben we voor u de werkzaamheden uitgevoerd. Nogmaals onze hartelijke dank en succes met al uw activiteiten.

Frans en Rina van der Graaf

Infra Koeriers & Agro Koeriers

Zuidwest

Beste klant, leverancier of relatie van Infra Koeriers & Agro Koeriers,

De transportwereld is volop in beweging onder andere door schaalvergroting, rekeningrijden, grenscontroles, strengere milieueisen, opleidingen en niet te vergeten personeelstekorten.

Allemaal grote en lastige vraagstukken om als kleine onderneming invulling aan te geven. Met de overname door ZUIDWEST Logistiek kan Infra Koeriers & Agro Koeriers hier beter op inspelen en pieken in de transportaanvragen, speciale wensen voor grotere-, meer-, gekoelde- en andere transportvormen beter opvangen. ZUIDWEST Logistiek opereert vanuit vestigingen in Goes, Terneuzen, Zwolle en daar komt Tholen dus bij.

Vanaf januari zijn er voor u dus nog meer mogelijkheden. De werkwijze van Infra Koeriers & Agro Koeriers willen we handhaven of waar mogelijk, zelfs verbeteren. Daarom blijven de naam en de voertuigen in het straatbeeld behouden. Samen met u bouwen we graag verder aan een onderneming waar u op kunt vertrouwen, “Als morgen bezorgen te laat is!”. We zien er naar uit om voor u te mogen werken. Aarzel niet, wij kunnen u altijd van dienst zijn.

Corné van Oeveren en Jan-Willem van der Voorden

ZUIDWEST Logistiek

 

TANKEN ZW

In 2015 startte Infra Koeriers en ZUIDWEST Logistiek al een samenwerking. Mooi te zien tijdens een gezamenlijke nachtelijke rit met twee bussen vanuit Duitsland.

Samen werken  –  Samen tanken.

Mocht u naar aanleiding van het bericht vragen hebben, bel of mail ons gerust. We geven u graag uitleg.

Tholen – Goes,

14 december 2020.